Rood Witte Afzetpaal  thumbnail

Rood Witte Afzetpaal

Published Aug 01, 23
2 min read

Afzetpalen Buiten





Een goede extra controle: zouden er heel grote afwijkingen zijn, dan is er toch iets mis - afzetpaal rood wit.’ Diepte-interviews Elke maand verstuurt de afdeling Kwaliteit nu enkele tientallen vragenlijsten. In totaal krijgen jaarlijks zo’n 575 klanten het verzoek om mee te doen aan het KTO. En dan niet langer eens in de twee jaar, maar vier keer zo vaak, dus twee keer per jaar - afzetpaal rood wit.



‘In 2010 hebben we 190 vragenlijsten volledig ingevuld retour gekregen, dat is 33 procent en dat is een mooie respons. De waardering was 7,2. afzetpaal rood wit. Een prima resultaat, want zowel in 2006 als in 2008 scoorde Trigion een 6,8.’ De scores zijn goed te vergelijken want de vragenlijst is steeds nagenoeg identiek - afzetpaal rood wit.



Daar blijft het niet bij. 12 2 2011 Veilig! ‘We waren in 2010 content met de meeste scores. Maar er waren natuurlijk wel categorieën waarin de tevredenheid minder was. Daar hebben we met diepte-interviews met zo’n dertig klanten op doorgevraagd.’ Overzichtelijk dashboard Acute problemen worden natuurlijk meteen aangepakt. ‘We seinen meteen de operatie in als we in de antwoorden zien dat het niet goed gaat bij een opdrachtgever.

‘Daar hebben we verder op ingezoomd met de diepte-interviews. afzetpaal rood wit. We willen namelijk precies weten wat opdrachtgevers bedoelen en dat niet zelf gaan interpreteren - Afzetpalen. Als een opdrachtgever zegt dat de klachtenafhandeling beter kan, wat bedoelt hij dan? Dat het sneller moet? En hoe belangrijk vindt hij dat dan?’ De diepte-interviews zijn inmiddels afgerond - afzetpaal rood wit.

‘Dat kost enige tijd. Wil je dat klachten sneller worden afgehandeld, dan werkt dat alleen als je het probleem bij de bron aanpakt, daar beleid op maakt en er vervolgens voor zorgt dat het beleid ook landt in de organisatie.’ Alle uitkomsten worden binnenkort gepubliceerd. Afzetpaaltjes. Opdrachtgevers die hebben deelgenomen, krijgen een uitgebreide terugkoppeling met informatie over de verbeteracties die Trigion gaat inzetten (afzetpaal rood wit).

Het zijn twee paradepaardjes van Facilicom - afzetpaal rood wit. Het bedrijf heeft de kracht van deze combinatie mogen bewijzen in het PPS-contract met de Rijksgebouwendienst en de Belastingdienst voor de bouw van het Belastingkantoor in Doetinchem. Facilicom was als single party niet alleen verantwoordelijk voor de bouw van het pand, maar is dat ook voor de exploitatie.

Afzetpalen Met Koord

Ook Trigion, en vooral Trigion Beveiligingstechniek, leverde zijn bijdrage. Doordat Trigion en Trigion Beveiligingstechniek al in de beginfase bij de realisatie van het pand werden betrokken, is veiligheid een integraal onderdeel geworden van het gehele ontwerp. Daarbij is, bijvoorbeeld, goed nagedacht over het gebruik van de verschillende onderdelen van het pand.

Latest Posts

Een Auto Verkopen - Wat Moet U Doen

Published Feb 21, 24
7 min read

Auto Opkoper

Published Jan 31, 24
7 min read